lunes, 18 de marzo de 2013

ALLÀ ON SIGUI EL MEU COR, de Jordi Sierra i Fabra

FITXA TÈCNICA

Títol: Allà on sigui el meu cor
Autor/a: Jordi Sierra i Fabra
Núm. de pàgines: 209
Editorial: Edebé


SINOPSIS


 La vida de la Montse ha canviat completament: un fet imprevisible ha sacsejat els seus fonaments. Ha esta a les portes de la mort, però l'ha vençut, encara que el preu és molt alt. Ara en la seva vida hi ha un abans i un després. I mentre mira de recuperar el seu somriure, apareix en Sergi, l'esperança. Potser, l'amor. 
OPINIÓ

Aquest llibre tracta de la Montse, una noia que va tenir un problema amb el cor i va sobreviure gràcies a un trasplantament. Des de que li va passar això ja fa un temps i ella mateixa es considera més madura; una persona diferent a la d'abans.

Però tot i això els seus pares la continuen tractant com una nena petita i això a la Montse li molesta molt (no m'estranya).
Sort que la seva millor amiga; la Carolina li dóna molts de consells i l'anima tant com pot.

L'estiu canvia quan la Montse coneix un noi molt simpàtic i divertit, en Sergi que també amaga un passat com ella i poc a poc s'aniran enamorant. Encara que la Montse tingui alguns defectes després de l'operació que li van fer (la cicatriu) en Sergi igualment se l'estima de veritat.

I per no explicar-vos tot el que passa en aquest llibre; només us dic que al final en Sergi si que li explicarà el seu passat a la Montse. 

En definitiva, Allà on sigui el meu cor el recomano molt per als lectors que els agradin els llibres romàntics. Es llegeix molt ràpid perquè enganxa molt i a vegades no t'esperes el que passarà.
  

Valoració: Diferent *** (3/5)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Muchas gracias por tu comentario!
Pero recuerda, sé respetuoso y educado. Porfavor nada de SPAM.

Tu opinión nos importa mucho :)