domingo, 3 de febrero de 2013

LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES, d'Àngel Burgas

FITXA TÈCNICA

Títol: La volta al món en 80 dies
Autor/a: Àngel Burgas
Núm. de pàgines: 106
Editorial: Castellnou
Any i lloc de publicació: Juliol 2008

SINOPSIS


La volta al món en 80 dies relata les aventures del cavaller anglès Phileas Fogg, que, acompanyat del seu criat Passepartout, vol demostrar a la societat de la seva època (1872) que es pot recórrer la superfície de la Terra en només 80 dies. Durant el viatge, no tan sols ha de lluitar contra tot tipus d'obstacles (accidents geològics i geogràfics, dificultats culturals i de locomoció ..), sinó també contra un inspector de policia que el confon amb un lladre i, sobretot, contra el pas de les hores. <<Phileas Fogg és un ric cavaller anglès que fa una aposta amb els seus amics: fer la volta al món en només 80 dies. Passepartout, un francès molt espavilat, l'acompanya durant el viatge i li fa de criat. Els viatgers viuen moltes aventures i en moltes ocasions posen en perill la seva vida, però sempre en surten benparats. I la lluita contra el temps continua... Després de recórrer molts quilòmetres, finalmente arriben a Londres, meta del viatge, amb 24 hores de retard. Aparentment, Fogg ha perdut l'aposta. Però l'ha perdut realment? Si vols saber la resposta, llegeix aquest llibre. T'ho passaràs d'allò més bé!>>

OPINIÓ

Aquest llibre, encara que sembli de "lectura fàcil" més infantil que juvenil i molt prim és molt bonic de llegir, sobretot per com l'autor narra la història en que Phileas Fogg i el seu majordom, Passepartout, embarquen un viatge cap a Londres on s'hi juga vint mil lliures. Si es capaç de recórrer el món en només 80 dies les guanyarà; mentre que si no ho pot fer serà ell que haurà de donar les vint mil lliures.

I a partir d'aquí; es quan comencen totes les aventures i peripècies del llibre que no us les explicaré; però us diré que segurament el final del llibre us sorprendrà.

Aquest llibre el recomano a tots els joves perquè és una lectura bastant fàcil i entretinguda.

Valoració: Diferent **** (3'5/5)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Muchas gracias por tu comentario!
Pero recuerda, sé respetuoso y educado. Porfavor nada de SPAM.

Tu opinión nos importa mucho :)