martes, 21 de julio de 2015

EN LA FOSCOR DE LA NIT, de Christine Aventin

FITXA TÈCNICA

Títol: En la foscor de la nit

Autor: Christine Aventin

Núm. de pàgines: 188

Editorial: BromeraSINOPSIS:

Alexandra, una jove de quinze anys, viu a París amb la seua mare, Véronique, la qual exerceix el més vell ofici del món. Entre l'institut, els estudis, els companys i l'univers nocturn de la prostitució, que comparteix de lluny amb la mare i que la fascina, Alexandra ha construït un món a la seua mida, fet de somnis, d'esperances i d'humor. Un dia Véronique mor salvatgement assassinada pel seu macarró. Alexandra, dotada d'una vitalitat excepcional, venç la pena i el sofriment i decideix anar a la recerca de l'única persona que li queda al món: el seua pare, un ésser misteriós i totalment desconegut per a ella, però a qui el seu cor no pot deixar d'estimar.
En la foscor de la nit és l'aprenentatge de les misèries i de les virtuts de la vida, narrat per una adolescent enamorada de la seua època, però al mateix temps ben crítica amb la societat en què li ha tocat viure.

OPINIÓ PERSONAL:

La primera part va ser més divertida que la segona, encara que més dràmatica. En aquest llibre la protagonista ens narra la seva història al ser filla d'una prostituta. 
Al morir la seva mare sap més que mai que vol saber qui es el seu pare i no deixarà de lluitar fins a trobar-lo, encara que hagi de recórrer tot el món.

PUNTUACIÓ:


Aquesta és la meva opinió. L'has llegit? Què en penses?


Ireeeeniita

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Muchas gracias por tu comentario!
Pero recuerda, sé respetuoso y educado. Porfavor nada de SPAM.

Tu opinión nos importa mucho :)